Meedoen aan marktonderzoek 2017-08-15T11:29:49+00:00

Meedoen aan marktonderzoek

Wij zijn altijd op zoek naar mensen zoals jij. Door je inschrijving weten we voor welke onderzoeken we je kunnen uitnodigen. Dat doen we op jouw persoonlijke pagina en per mail, SMS en telefoon. Daar staat een aantrekkelijke beloning tegenover.

Maak een persoonlijk profiel aan door te klikken op de knop “Inschrijven”.

Inschrijven

Stap 1: Inschrijven

Heb jij een mening over nieuwe reclames? Wil jij bepalen welke producten in de winkel komen te liggen? Wil jij bedrijven vertellen wat je wel en niet goed vindt aan hun diensten? Schrijf je dan in om mee te doen aan onze onderzoeken tegen een vergoeding!

Meer informatie over inschrijven

Stap 2: Deelname

Bij deelname ontvang je per e-mail uitnodigingen voor online onderzoeken en onderzoeken op locatie. Met behulp van een korte vragenlijst checken we of het onderzoek goed aansluit op jouw situatie. Zo ja, dan wordt het onderzoek telefonisch aan je bevestigd.

Meer informatie over deelname

Stap 3: Beloning

Doe je mee aan een onderzoek? Voor een onderzoek op locatie ontvang je direct na afloop de vergoeding in een envelop, of je ontvangt de beloning per bankoverschrijving. De beloning voor een online onderzoek is een winactie voor een bol.com bon of een kleine vergoeding. 

Meer informatie over de beloning